line

De Coach

Lidwien van Loon is de drijvende kracht achter de FysioCommunicatieCoach. Met ruim twintig jaar ervaring als communicatietrainer in de fysiotherapie kent ze de fysiotherapie als haar broekzak. Ze traint regelmatig teams in fysiotherapiepraktijken en jaarlijks bijvoorbeeld de sprekers en dagvoorzitters van het FysioCongres. Op sympathieke maar doortastende wijze coacht ze fysiotherapeuten in het versoepelen van hun communicatie. Luisteren is daarbij haar belangrijkste instrument.

Daarnaast schrijft Lidwien van Loon veel interviews, bijvoorbeeld over marktwerking in de zorg en over de effecten van de directe toegankelijkheid van de fysiotherapie. Ze schrijft veel voor masteropleidingen in de fysiotherapie, softwareontwikkelaars en andere stakeholders in de fysiotherapie, en voor de diverse specialistenverenigingen in de fysiotherapie. Daarnaast heeft ze enkele spraakmakende boeken op haar naam staan, waaronder ‘Ondernemen in de fysiotherapie’.

Ze deelt haar ervaringen graag met ondernemers in de fysiotherapie die een opbouwende interactie in hun fysiotherapiepraktijk waarderen en die hun praktijk graag in kwaliteit zien groeien. Een telefoontje of een e-mail is genoeg om haar uit te nodigen voor een vrijblijvend bezoek aan uw praktijk.

Neem dus vooral contact op.